Search
Close this search box.

Cetrebuiesafac.ro

Vrem să facem lucrurile mai simple pentru noi toți. Cetrebuiesafac.ro este un ghid cu reguli de interacțiune, acțiune și comportament recomandate în această perioadă de criză în care ne confruntăm cu răspândirea foarte rapidă a infecției cu coronavirus. Vrem să aducem mai aproape de voi regulile de bază recomandate de autorități de la care este indicat să nu ne abatem în această perioadă.

Cetrebuiesafac.ro este o platformă care ajută populația să înțeleagă mai bine care sunt regulile ce trebuie respectate în timpul pandemieii COVID-19. Un ghid simplu și practic, redactat pe înțelesul tuturor cu sprijinul Brigăzii de Comunicare Nonprofit, avizat de Departamentul pentru Situații de Urgență, bazat pe scenarii posibile prin care populația poate trece. Această platformă te va ghida prin situații variate și te va aduce mai aproape de măsurile recomandate pentru o mai bună protejare a ta, a familiei și a comunității tale în această situație de urgență.

Platforma cetrebuiesafac.ro este construită de Code for Romania Task Force în parteneriat cu Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, și Departamentul pentru Situații de Urgență