Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Detalii despre procedura de evaluare din programul de internship al ADR

Salut!

Îți mulţumim că ai aplicat pentru un internship în cadrul Autorității pentru Digitalizarea României.

Selecţia candidaţilor se va realiza în două etape, după cum urmează

Prima etapă va începe în data de 17.05.2021, și se va desfășura pe parcursul a 5 zile lucrătoare. Această etapă constă în parcurgerea unui test online, realizat prin intermediul sistemului de testare  https://evalground.com.

În data de 17.05.2021, toți candidații înscriși vor primi atât pe adresa de email, cât și prin SMS/Whatsapp, linkul cu testul tehnic pe care îl vor putea efectua în oricare dintre cele 5 zile lucrătoare, din perioada 17.05.2021-21.05.2021.

Din momentul inițierii testării, candidatul va avea la dispoziție 2 ore pentru a finaliza/preda testul. Odată inițiată, procedura de testare nu mai poate fi oprită. Testul trebuie dus la bun sfârșit, respectând intervalul menționat(2 ore).

Luni, 24.05.2021, rezultatele primei etape de selecție vor fi publicate pe site-ul Autorității pentru Digitalizarea României.  


Primii 25 candidați clasaţi vor trece în a doua etapă, şi anume interviul față în faţă cu echipa din cadrul ADR alături de care îşi vor desfăşura activitatea cei 9 câştigători, pentru următoarele 6 luni. 

Seria de interviuri se va desfășura pe parcursul a 4 zile lucrătoare.

Candidații vor fi notificați prin email/SMS/WhatsApp asupra zilei și a orei la care trebuie să se prezinte la sediul ADR din Strada Italiană 22, Sector 2, București, respectiv vor primi link-ul de acces pentru interviu online.

Conform art. 5 litera f), g), din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sunt eligibile pentru a participa la programele de internship persoanele care:

f) au o stare de sănătate corespunzătoare participării la programele de internship;

g) nu au fost condamnate definitiv pentru săvârșirea unor infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu Serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care le-ar face incompatibile cu participarea la programele de internship în cadrul ADR.

În sensul celor mai sus menționate, cei 25 de candidați trecuți în etapa interviurilor se vor prezenta, în ziua interviului, cu o adeverință medicală eliberată de către medicul de familie sau de către unitățile sanitare abilitate, precum și cu cazierul judiciar.

Rezultatele celei de-a doua etape de evaluare vor fi publicate pe site-ul Autorității pentru Digitalizarea României în data de 31 mai si vor putea fi contestate în 24 de ore.

Rezultatele finale vor fi publicate pe 1 iunie.

Îți mulțumim și îți dorim success!

Echipa ADR

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Sari la conținut