Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Platforma Diaspora Hub vine în sprijinul cetățenilor români din afara României și a asociațiilor și grupurilor de sprijin de peste hotare în situații de urgență precum cea cu care ne confruntăm în aceste luni. Cu ajutorul unui chestionar simplu de câteva întrebări, orice român care are nevoie de ajutor sau de informații va fi ghidat ușor către grupurile care îi pot oferi sprijin, fie că vorbim despre livrarea unor cumpărături, sprijin cu câteva traduceri, informații utile în această perioadă etc.

Diaspora Hub este un proiect realizat în colaborare cu Ministerul Afacerilor de Externe și Departamentul pentru Românii de Pretutindeni alături de care, prin aceste funcționalități ne propunem să distribuim cât mai uniform și eficient cererile de ajutor către cei care în aceste zile depun eforturi să sprijine pe toată lumea și să facilităm transferul de informații utile cât mai simplu și pe înțelesul tuturor către românii din diaspora.

Acest proiect este dezvoltat în cadrul programului Code for Romania Task Force pro-bono, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe și al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Sari la conținut