Toate sistemele sunt funcționale.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Digital Innovation Hubs – Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă ȋncheierea perioadei de înscriere la procedura națională de selecție pentru Rețeaua EDIH

Selecția centrelor de inovare digitală (DIH) care, în urma evaluării și deciziei Comisiei Europene, vor deveni membre ale Rețelei Europene reprezintă un pas esențial în implementarea cu succes a Programului Europa Digitală, primul program de finanțare din Cadrul Financiar Multianual dedicat sectorului digital.

Procesul a fost lansat de către Autoritatea pentru Digitalizarea României ȋn parteneriat cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, la data de 10 august 2020, și are ca scop selectarea DIH-urilor pregătite să susțină eforturile autorităților naționale și europene în accelerarea tranziției digitale. 

Luni, 14 septembrie 2020 s-a ȋncheiat perioada de înscriere în procesul național de selecție a centrelor de inovare digitală.

Situaţia aplicaţiilor se prezintă după cum urmează:

Nr crtDenumirea aplicantuluiRegiunea de dezvoltare
1ANAMOBBucurești-Ilfov
2CiTyInnoHUBSud-Est
3CyberSecurityHub CSHBucurești-Ilfov
4Danube DIHSud-Est
5Digital Innovation Hub South East RomaniaSud-Est
6Digital Innovation ZoneNord-Est
7DIH Regiunea Vest RomaniaVest
8DIH LAB4COMCentru
9FIT – DIGITAL INNOVATION HUBSCentru
10Green eDIH*București-Ilfov
11HUB de Inovatie Digitala pentru Societate -DIH4SNord-Vest
12HUB Digital Innovativ OLTENIASud-Vest Oltenia
13RENEW DIGITAL INOVATION HUBNord-Est
14Ro Tech Nation DIHBucurești-Ilfov
15SMART eHUB (Digital Innovation SMART eHUB)București-Ilfov
16Technology Enabled ConstructionBucurești-Ilfov
17Transilvania Digital Innovation HUBNord-Vest
18Wallachia HUBSud-Muntenia

Numărul total al aplicaţiilor este de 18, iar distribuţia regională a acestora, ȋn urma ȋnregistrării se prezintă astfel:

  • 6 aplicanți din Regiunea București-Ilfov;
  • 2 aplicanți din Regiunea Centru;
  • 2 aplicanți din Regiunea Nord-Est;
  • 2 aplicanți din Regiunea Nord-Vest;
  • 3 aplicanți din Regiunea Sud-Est;
  • 1 aplicant din Regiunea Sud-Muntenia;
  • 1 aplicant din Regiunea Sud-Vest Oltenia;
  • 1 aplicant din Regiunea Vest.

Pentru contestații referitoare la situaţia ȋnregistrării aplicaţiilor, ne puteți contacta la adresa: evaluare-dih@adr.gov.ro.

*La solicitarea entității candidate, numele a fost schimbat din Green Technology Hub în Green eDIH, conform informațiilor furnizate în formularul de înscriere.

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță lansarea cererii de propuneri pentru „Sprijin sub formă de granturi pentru competențe digitale”, aferent Investiției I19 – Scheme dedicate perfecționării/recalificării angajaților din firme

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță lansarea cererii de propuneri pentru „Sprijin sub formă de granturi pentru competențe digitale”, aferent Investiției I19 – Scheme dedicate perfecționării/recalificării

Citeste mai mult »
Sari la conținut