Toate sistemele sunt funcționale.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Digital Innovation Hubs – prelungirea perioadei de evaluare

În contextul eforturilor de instituire a unei rețele europene de centre de inovare digitală care să susțină implementarea Programului Europa Digitală, în perioada 10 august – 14 septembrie, s-a desfășurat prima etapă a procesului național de selecție. În urma înscrierilor, au fost depuse 18 aplicații care au trecut în etapa de evaluare.

Având în vedere complexitatea procesului, dar și volumul mare de documente care însoțește fiecare aplicație, comisia de evaluare, formată din reprezentanți ai Autorității pentru Digitalizarea României și ai Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, va continua analiza candidaturilor până la sfârșitul lunii octombrie.

Astfel, rezultate evaluării vor fi afișate pe site-ul Autorității pentru Digitalizarea României la data de 3 noiembrie 2020. De asemenea, candidații vor avea posibilitatea de a depune contestații până la data de 16 noiembrie 2020.

În ceea ce privește calendarul activităților la nivel european, conform informațiilor furnizate de către reprezentanții Comisiei Europene, evenimentul organizat pentru entitățile selectate de către statele membre a fost amânat pentru luna ianuarie. Data exactă va fi comunicată ulterior.

Reamintim faptul că informațiile referitoare la evoluția procesului național de selecție vor fi postate pe site-ul Autorității pentru Digitalizarea României. Pentru detalii suplimentare legate de propunerea de Regulament privind instituirea programului Europa Digitală, vă recomandăm să urmăriți site-ul Comisiei Europene: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/europe-investing-digital-digital-europe-programme.

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță lansarea cererii de propuneri pentru „Sprijin sub formă de granturi pentru competențe digitale”, aferent Investiției I19 – Scheme dedicate perfecționării/recalificării angajaților din firme

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță lansarea cererii de propuneri pentru „Sprijin sub formă de granturi pentru competențe digitale”, aferent Investiției I19 – Scheme dedicate perfecționării/recalificării

Citeste mai mult »
Sari la conținut