Search
Close this search box.

Jurnal Medical

Bine ai venit

Starea de alertă poate fi dificil de gestionat. Avem voie să ieșim din casă, dar urmând proceduri și reguli foarte clare. Riscul de a contracta virusul este foarte ridicat și este important să putem să ne monitorizăm starea cu ușurință și, de asemenea, este util să ne menținem un jurnal al ieșirilor. Telefoanele de urgență sunt împovărate de numărul mare de apeluri, făcând astfel evaluarea situațiilor medicale la nivel național o problemă reală. Toți suntem în aceeași situație.

Jurnal Medical este o soluție digitală cu ajutorul căreia, împreună, reducem suprasolicitarea numerelor de urgență, colectăm rapid informații de la o populație foarte mare, ne monitorizăm starea de sănătate pentru noi și pentru cei dragi și rămânem cu toții în siguranță. Datele completate de toți utilizatorii aplicației sunt centralizate și transmise zilnic către Institutul Național de Sănătate Publică și Direcțiile de Sănătate Publică pentru a putea gestiona potențiale focare și pentru a te putea proteja mai bine de pericol.

Cum funcționează

Odată ce ți-ai creat un cont vei putea să îți construiești un profil pentru tine, respectiv membrii familiei tale sau alte persoane pe care le ai în grijă, cu ajutorul unui set inițial de întrebări.

În fiecare zi vei primi notificare să completezi un chestionar de evaluare menit să te ajute să monitorizezi riscul unei potențiale infecții. Vei putea de asemenea să menții un istoric al tuturor ieșirilor din domiciliu ale tale sau ale membrilor familiei.

Datele completate de toți utilizatorii aplicației sunt de asemenea monitorizate de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcțiile de Sănătate Publică pentru a putea gestiona potențiale focare și pentru a te putea proteja mai bine de pericol.

Cum îmi creez un cont

Poți folosi această aplicație pentru a-ți monitoriza starea de sănătate după ce îți creezi un cont de utilizator aici. După înregistrare vei putea să îți completezi profilul tău, pe al altor membri ai familiei sau al altor persoane pe care le ai în grijă și să completezi apoi formularele recurente de monitorizare.