Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

COVID-19, o boală cauzată de o nouă tulpină de coronavirus identificată pentru prima dată în decembrie 2019 in Wuhan, China, este una dintre cele mai grave crize de sănătate publică din ultimele decenii. Dată fiind creșterea rapidă a cazurilor raportate în afara Chinei și a triplării numărului de țări afectate, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a caracterizat COVID-19 ca o pandemie. Potrivit OMS, dacă țările detectează, testează, tratează, izolează, urmăresc și își mobilizează oamenii ca răspuns, pot dezvolta strategii de răspuns eficiente împotriva COVID-19.

Credem că este important ca publicul larg să aibă acces la un instrument ușor de utilizat pentru a urmări dimensiunea focarului, pentru a vizualiza date corecte din surse sigure. Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic cu datele furnizate de autoritățile competente.

Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României. Funcționarea acestei platforme depinde exclusiv de conținutul datelor și informațiilor care vor fi furnizate de către Guvernul României.

Sari la conținut