Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

ADR anunță actualizarea metodologiei de selecție a partenerilor din cadrul proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, aferent investiției I19 din Planul Național de Redresare și Reziliență – Scheme dedicate perfecționării/recalificării angajaților din firme

Pentru a veni în sprijinul tuturor entităților interesate, Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) anunță actualizarea metodologiei de selecție a partenerilor din cadrul proiectului  „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 „Transformare digitală”, Operațiunea D. „Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului”, Investiția I19.

Metodologia de selecție a partenerilor a fost completată după cum urmează: la secțiunea 6.1 – Tipurile de parteneri eligibili:

„Partenerii trebuie să fie persoane juridice (excluse persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau echivalent), existând posibilitatea ca aceștia să se organizeze într-o formă legală de asociere, respectiv printr-un contract de parteneriat, încheiat în formă autentică în care sunt stabilite drepturile și obligațiile fiecăreia dintre părți, conform legislației în vigoare. Se poate accepta ca la depunerea dosarului, Acordul de Asociere să fie semnat electronic / olograf de către toți membrii acesteia, urmând ca în cazul în care asocierea va fi selectată, aceasta să depună acordul de asociere în formă autentică (încheiat la un notariat public) până la data semnării acordului de Parteneriat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Nedepunerea acordului de asociere în formă autentică până la data semnării acordului de Parteneriat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României duce la pierderea calității de partener în cadrul proiectului.”

Metodologia în forma actualizată poate fi accesată la linkul: https://www.adr.gov.ro/wp-content/uploads/2023/07/Metodologie-de-selectie-a-partenerilor_revizia-2.doc.

De asemenea, ADR a publicat și centralizatorul cu răspunsurile de clarificare la solicitările venite din partea părților interesate în perioada de depunere a candidaturilor aferente procedurii de selecție a partenerilor. Centralizatorul poate fi accesat la linkul: https://www.adr.gov.ro/wp-content/uploads/2023/07/Centralizator-clarificari-ref-procedura-depunere_parteneri_I19_12.07.2023.docx.

Pentru detalii suplimentare referitoare la procedura de selecție, adresa de contact a echipei de proiect este: secretariat.competente@adr.gov.ro.

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  ZIPPER SERVICES SRL.,

Citeste mai mult »
DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  Ebm-Papst Automovie &

Citeste mai mult »
Sari la conținut