Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

ADR anunță încheierea perioadei de depunere a candidaturilor în cadrul procedurii de selecție a partenerilor din proiectul „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) anunță încheierea perioadei de depunere a candidaturilor aferente procedurii de selecție a partenerilor în cadrul proiectului  „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 „Transformare digitală”, Operațiunea D. „Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului”, Investiția I19.

Selecția partenerilor reprezintă un pas esențial în implementarea cu succes a proiectului. Ca urmare a acestei proceduri, ADR va selecta parteneri care vor pune la dispoziție curriculum-ul și programele de formare ce pot răspunde cel mai bine nevoilor de îmbunătățire a nivelului de cunoștințe, competențe și aptitudini ale angajaților din IMM-urile eligibile.

Partenerii selectați vor realiza formarea și evaluarea competențelor profesionale ale angajaților IMM-urilor în cadrul platformei pusă la dispoziție de către ADR, în următoarele nouă domenii: Internet of Things, Big data, Cloud technologies, Învățarea automată, Inteligența artificială, Automatizarea proceselor robotice, Blockchain, Cyber-Physical Systems, Additive manufacturing.

Procedura de depunere a candidaturilor a fost lansată la data de 9 mai 2023 și s-a încheiat duminică, 16 iulie 2023. Numărul total al aplicațiilor este de 26, după cum urmează:

Nr.crt.Entitate
1ARINI EDUFORM SRL
2ASCENDIA S.A.
3ASCENDIS CONSULTING SRL
4ASOCIATIA CENTRUL REGIONAL PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA SI PROTECTIE SOCIALA
5Asociația Cluj IT
6Asociere BOCASOFT SRL,  Public Research SRL, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică
7Asociere SC PAN RESEARCH SRL –  LEXDATA
8BEST SMART DIGITAL SRL (FACTORY 4.0)
9CIT-IRECSON –  Centrul de Informare Tehnologica SRL
10Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania
11DIACOSTAMPET SRL
12EQUATORIAL GAMING S.A.
13EURO JOBS SRL
14Holisun SRL
15INFOSEC CENTER SRL (EDKORE)
16KPMG Advisory SRL
17MERLIN BUSINESS CONSULTING S.R.L.
18PIATA BIO ONLINE SRL
19RQM Certification
20S.C. SMART DIGITAL S.R.L.
21SC INNOVATION NEEDS SRL (Black Bullet – On Target Digital Solutions)
22The e-Learning Company SA
23UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA
24Universitatea Ioan Slavici din Timisoara
25Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
26WEB WIN GROUP NET S.R.L.

Data estimată pentru publicarea listei cu dosarele care îndeplinesc cerințele de conformitate administrativă este 24 iulie.

Pentru contestaţii și informații referitoare la situația înregistrării candidaturilor, ne puteți contacta la adresa: secretariat.competente@adr.gov.ro.

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  ZIPPER SERVICES SRL.,

Citeste mai mult »
DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  Ebm-Papst Automovie &

Citeste mai mult »
Sari la conținut