Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

ADR anunță rezultatele etapei de verificare a conformității administrative a celor 26 de dosare depuse în cadrul procedurii de selecție a partenerilor din proiectul „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) anunță rezultatele evaluării conformității administrative a dosarelor depuse în contextul desfășurării procedurii de selecție a partenerilor în cadrul proiectului  „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 „Transformare digitală”, Operațiunea D. „Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului”, Investiția I19.

Depunerea candidaturilor a avut loc în perioada 9 mai 2023 – 16 iulie 2023. Numărul total al aplicațiilor a fost de 26. Procedura de selecție a partenerilor a debutat cu etapa de verificare a conformității administrative a dosarelor depuse. În cadrul acestei etape, au fost verificate toate documentele solicitate la secțiunea 7 din Metodologia de selecție a partenerilor (revizia 2).

Astfel, rezultatele procesului de verificare a conformității administrative a dosarelor depuse sunt următoarele:

Nr.crt.EntitateRezultat ADMIS/ RESPINSObservații
1ARINI EDUFORM SRLADMIS 
2ASCENDIA S.A.ADMIS 
3ASCENDIS CONSULTING SRLADMIS 
4ASOCIATIA CENTRUL REGIONAL PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA SI PROTECTIE SOCIALARESPINSLIPSĂ DOCUMENTE 
5Asociația Cluj ITRESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
6Asociere BOCASOFT SRL,  Public Research SRL, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în InformaticăADMIS 
7Asociere SC PAN RESEARCH SRL –  LEXDATARESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
8BEST SMART DIGITAL SRL (FACTORY 4.0)ADMIS 
9CIT-IRECSON –  Centrul de Informare Tehnologica SRLADMIS 
10Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din RomaniaADMIS 
11DIACOSTAMPET SRLRESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
12EQUATORIAL GAMING S.A.ADMIS 
13EURO JOBS SRLRESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
14Holisun SRLRESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
15INFOSEC CENTER SRL (EDKORE)ADMIS 
16KPMG Advisory SRLRESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
17MERLIN BUSINESS CONSULTING S.R.L.ADMIS 
18PIATA BIO ONLINE SRLRESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
19RQM CertificationADMIS 
20S.C. SMART DIGITAL S.R.L.RESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
21SC INNOVATION NEEDS SRL (Black Bullet – On Target Digital Solutions)RESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
22The e-Learning Company SARESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
23UNIVERSITATEA DIN CRAIOVAADMIS 
24Universitatea Ioan Slavici din TimișoaraRESPINSLIPSĂ DOCUMENTE
25Universitatea Tehnică din Cluj-NapocaADMIS 
26WEB WIN GROUP NET S.R.L.RESPINSLIPSĂ DOCUMENTE

În vederea asigurării unui proces echitabil de evaluare a conformității administrative a dosarelor, ADR a analizat documentația depusă de către potențialii parteneri, iar în urma acestei analize s-au identificat anumite aspecte care necesitau clarificări suplimentare din partea unor candidați. Prin urmare, ADR a transmis solicitări de clarificare către respectivii candidați, ceea ce a condus la o prelungire a etapei de verificare a conformității administrative, față de data anunțată inițial. Această măsură a fost adoptată cu scopul de a se asigura faptul că toate dosarele sunt tratate cu imparțialitate și că fiecare candidat are oportunitatea de a-și completa documentația depusă.

Candidații respinși pot depune contestații în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la data publicării rezultatelor, la adresa de e-mail secretariat.competente@adr.gov.ro.

Rezultatele după analizarea contestațiilor vor fi publicate pe site-ul www.adr.gov.ro în termen de 5 zile lucrătoare de la data soluționării acestora.

Aplicațiile declarate admise ca urmare a verificării conformității administrative vor trece în etapa de evaluare tehnică. Evaluarea tehnică a dosarelor depuse se va realiza în conformitate cu grila de evaluare din cadrul Metodologiei de selecție parteneri. Vor fi declarați admiși toți candidații care întrunesc un punctaj egal cu sau mai mare de 70 de puncte. Vor fi declarați respinși candidații care întrunesc mai puțin de 70 de puncte.

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  ZIPPER SERVICES SRL.,

Citeste mai mult »
DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  Ebm-Papst Automovie &

Citeste mai mult »
Sari la conținut