Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

ADR anunță rezultatele evaluării candidaturilor depuse în contextul desfășurării procedurii de selecție a partenerilor în proiectul „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 „Transformare digitală”, Operațiunea D. „Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului”, Investiția 19

Dosarele care au îndeplinit cerințele de conformitate administrativă au trecut în etapa de evaluare tehnică. Astfel, dintr-un total de 26 de candidaturi, 13 au fost declarate admise și au fost evaluate din punct de vedere tehnic, în conformitate cu grila de evaluare prevăzută în Metodologia de selecție a partenerilor, revizia 2 (Metodologia).

În urma desfășurării procesului de evaluare, în conformitate cu criteriile de selecție din grila de evaluare aferentă secțiunii 9 din Metodologie, dosarele au fost punctate de la 1 la 100 puncte. Au fost declarați admiși toți candidații care au întrunit un punctaj egal cu sau mai mare de 70 de puncte.

Rezultatele procesului de evaluare tehnică privind selecția partenerilor în cadrul proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 „Transformare digitală, Operațiunea D „Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului”, investiția I19 sunt următoarele:

Nr.crt.EntitateRezultate  
1.EQUATORIAL GAMING S.A.     ADMIS 98,95 puncte
2.UNIVERSITATEA TEHNICĂ DIN CLUJ-NAPOCAADMIS 91,72 puncte
3.CONSILIUL NAȚIONAL AL ÎNTREPRINDERILOR PRIVATE MICI ȘI MIJLOCII DIN ROMÂNIAADMIS 90,61 puncte
4.ASCENDIAADMIS 86,93 puncte
5.ASCENDIS CONSULTING SRLADMIS 78,78 puncte
6.MERLIN BUSINESS CONSULTING SRLADMIS 75,25 puncte
7.BOCASOFT SRLADMIS 73,5 puncte
8.CIT-IRECSON –  CENTRUL DE INFORMARE TEHNOLOGICA SRLADMIS 72,42 puncte
9.RQM CERTIFICATIONRESPINS 62,63 puncte
10.BEST SMART DIGITAL SRLRESPINS 61,2 puncte
11.INFOSEC CENTER SRLRESPINS 60,2 puncte
12.UNIVERSITATEA CRAIOVARESPINS 56,4 puncte
13.ARINI EDUFORM SRLRESPINS 46,93 puncte

Raportul procedurii de evaluare va fi transmis tuturor candidaților la datele de contact furnizate în fișa partenerului.

Candidații care nu au fost declarați admiși pot depune contestații până la data de 4 decembrie 2023, ora 12:00, la adresa de e-mail: secretariat.competente@adr.gov.ro.  

Termenul pentru publicarea rezultatelor contestațiilor pe site-ul www.adr.ro este  data de: 18 decembrie 2023.

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Sari la conținut