Search
Close this search box.

Anunț privind modalitatea de susținere a probei interviu pentru concursul de ocupare a posturilor contractuale din cadrul proiectului “Sprijin pentru realizarea activităților de monitorizare proiecte, management financiar, verificare achiziții

Având în vedere contextul generat de dinamica evoluției situației epidemiologice naționale determinată de răspândirea SARS-Cov-2, interviul pentru ocuparea posturilor contractuale din cadrul proiectului “Sprijin pentru realizarea activităților de monitorizare proiecte, management financiar, verificare achiziții pentru perioada 2014-2020, cât și pentru încheierea 2007-2013”, din data de 20.11.2020, se va desfășura online, prin Zoom Meeting sau prin WhatsApp videocall.

Întâlnirile vor avea loc în ordinea numărului curent al cererii, coform următoarei programări:

În ziua interviului, candidații care vor opta să se conecteze prin Zoom Meeting vor primi pe email link-ul de conectare, împreună cu ID și parolă.

Facem precizarea că interviul va fi consemnat pe fișa de interviu în timp real, în intervalul de timp alocat fiecărui participant. Această fișă va fi transmisă pe email fiecărui candidat pentru confirmarea conținutului consemnat, iar candidații vor transmite confirmarea prin textul “De acord“ via e-mail.

Publicat azi: 19.11.2020, ora 15:00