Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Apel înscrieri în Consiliul Național pentru Transformare Digitală

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) lansează miercuri, 6 mai 2020, apelul de înscriere în Consiliul Național pentru Transformare Digitală (CNTD), organul consultativ al ADR, a cărui misiune este de a asigura colaborarea cu actorii interesați din domeniul tehnologiei informației și societății informaționale. 

Prin completarea acestui formular, ADR vă invită să vă exprimați intenția de a vă înscrie în CNTD, pentru a întări colaborarea cu mediul privat și societatea civilă. În urma înscrierii, ADR va comunica tuturor celor interesați temele și obiectivele principale ale Autorității pentru Digitalizarea României, care vor fi abordate în grupurile de lucru ale CNTD și care vor sta la baza constituirii Consiliului. Data limită este 20 mai 2020.   * Autoritatea pentru Digitalizarea României este structură cu personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului și în coordonarea prim-ministrului, având rolul de a realiza și coordona implementarea strategiilor și a politicilor publice în domeniul transformării digitale și societății informaționale. ADR a fost înființată prin Hotărârea de Guvern nr. 89/2020. Compartimentul Comunicare Publică, Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Sari la conținut