Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Autoritatea pentru Digitalizarea României a fost certificată în conformitate cu standardul ISO 9001, sistemul de management al calității

Autoritatea pentru Digitalizarea României a obţinut certificarea ISO 9001, un standard internațional care recunoaște existența unui sistem eficient de management al calității. ADR este prima organizaţie din sfera transformării digitale în sectorul public din România care primeşte Certificatul ISO 9001. La nivelul Uniunii Europene, mai multe ministere ale Digitalizării beneficiază de aceasta certificare. Certificatul a fost acordat de către Organismul de certificare RINA.

Standardul ISO 9001 este singurul standard recunoscut la nivel mondial care poate fi utilizat pentru a certifica sistemul de management pentru calitate și are în vedere o abordare bazată pe managementul proceselor organizaţiei, luând în calcul orientarea către client şi evaluarea satisfacţiei acestuia, precum şi angajamentul top managementului pentru o îmbunătăţire continuă.

La primirea certificatului, președintele ADR, Dragoș-Cristian Vlad, a declarat: “ISO 9001 este fundamental în activitatea unei organizaţii de succes. Odată cu obţinerea acestui certificat, eforturile echipei ADR în ceea ce priveşte optimizarea activităţii instituţionale se vor îndrepta către certificarea ISO 27001”.

În urma desfășurării auditului de certificare la nivelul Autorității, s-a constatat că sistemul de management al calității este implementat și că sistemul de management al organizației are capacitatea de a îndeplini cerințele aplicabile și de a atinge obiectivele așteptate.

Certificarea ISO este un obiectiv ambițios și semnificativ, rezultat al unui proces complex de verificare efectuat de un grup de auditori RINA, care a implicat compania în totalitatea sa. Vă felicit pentru implicarea dumneavoastră în procesul de certificare, aveți o echipă foarte bine pregătită cu care am lucrat eficient”, a declarat Nicola BATTUELLO, Certification Executive Vice President al grupului RINA.

RINA Simtex face parte parte din Grupul RINA, lider în certificarea serviciilor ISO precum și altor sisteme de management, fiind un organism acreditat cu recunoaștere la nivel internațional. (www.rina.org).

Certificatul ISO 9001 este standardul internațional pentru sistemul de management al calității, fiind utilizat de organizații pentru certificarea calității serviciilor sau produselor, precum și pentru managementul schimbării la nivel decizional și la nivel operațional.

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  ZIPPER SERVICES SRL.,

Citeste mai mult »
DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  Ebm-Papst Automovie &

Citeste mai mult »
Sari la conținut