Toate sistemele sunt funcționale.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Documentul de politică în domeniul e-guvernării a fost aprobat astăzi în Comitetul Director pentru E-Guvernare

Marți, 21 iulie 2020, a fost aprobat în Comitetul Director pentru E-Guvernare documentul de politică în domeniul e-guvernării, în cadrul unei videoconferințe prezidate de cei doi vicepreședinți ai Comitetului, Sabin Sărmaș, președintele Autorității pentru Digitalizarea României (ADR) și Marian Murguleț, CIO Guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG).

Documentul a fost elaborat în cadrul proiectului „Stabilirea cadrului de dezvoltare a instrumentelor de e-guvernare (EGOV)”, SIPOCA 20, implementat de Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) în parteneriat cu Secretariatul General al Guvernului (SGG).

Obiectivul politicii publice este de a crește capacitatea instituțiilor și autorităților publice din România de a dezvolta și implementa soluții de e-guvernare în jurul a 36 de evenimente de viață.

Mulțumesc tuturor instituțiilor care au contribuit substanțial la creionarea acestui document programatic, atât prin participarea activă la discuții, cât și prin formularea de observații și propuneri concrete. Această politică publică va reprezenta foaia de parcurs a digitalizării serviciilor publice din România pentru următorii 10 ani. Spre deosebire de multe alte documente programatice, această propunere de politică publică are în plus și un plan de măsuri concrete, reprezentând o selecție și o prioritizare atentă a tuturor proiectelor de digitalizare propuse de celelalte instituții. – a declarat Sabin Sărmaș, Președintele ADR în cadrul videoconferinței.

În cadrul videoconferinței au participat reprezentanți ai 21 de instituții publice, la nivel de secretar de stat și înalți funcționari publici, inclusiv ADR și SGG.

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță lansarea cererii de propuneri pentru „Sprijin sub formă de granturi pentru competențe digitale”, aferent Investiției I19 – Scheme dedicate perfecționării/recalificării angajaților din firme

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță lansarea cererii de propuneri pentru „Sprijin sub formă de granturi pentru competențe digitale”, aferent Investiției I19 – Scheme dedicate perfecționării/recalificării

Citeste mai mult »
Sari la conținut