Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Donează online pentru refugiații din Ucraina prin Ghișeul.ro!

Începând de miercuri, 23 martie, cetățenii români care vor să sprijine populația civilă afectată de războiul din Ucraina pot să o facă donând online prin Ghișeul.ro, fără a fi nevoie să se autentifice în platformă.

Prin doar câteva click-uri, cei care doresc să ajute cetățenii refugiați în România din cauza conflictului armat din Ucraina pot contribui online la atenuarea efectelor războiului asupra populației civile.

Butonul „Donații pentru cetățenii Ucrainei” este accesibil pe pagina principală a platformei www.ghișeul.ro, la secțiunea „Plată fără autentificare”.

Sumele donate prin platforma Ghișeul.ro vor fi colectate de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și folosite pentru acordarea de sprijin și ajutoare umanitare refugiaților proveniți din zona conflictului armat din Ucraina”, a declarat Octavian Oprea, vicepreședintele ADR.

Pentru celelalte activități de sprijin pentru persoanele afectate de conflictul din Ucraina, puteți accesa portalul „Împreună ajutăm mai mult”, gestionat de Guvernul României – https://www.gov.ro/ro/ucraina-impreuna-ajutam-mai-mult.

Ghișeul.ro este platforma oficială de plăți online a statului român, administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținută de APERO – Asociația pentru Plăți Electronice din România. 

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Sari la conținut