Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Loteria Română, unicul operator de jocuri de noroc de stat din România, aduce inovații în jocul tradițional de loto, prin implementarea platformei bilete.loto.ro și integrarea acesteia cu ROeID

Loteria Română, principalul operator de jocuri de noroc de stat din România, a lansat recent 3 noi funcționalități pe platforma bilete.loto.ro, menite să ofere o experiență îmbunătățită jucătorilor. Printre noutăți se numără și posibilitatea autentificării prin intermediul aplicației ROeID – Identitatea ta digitală.

ROeID este o aplicație ce permite cetățenilor să interacționeze online cu instituții și companii de stat printr-un singur set de credențiale. Utilizatorii își pot crea un cont ROeID în doar câțiva pași și îl vor putea folosi pentru a se autentifica direct în platforme digitale, fără a mai fi nevoie să meargă fizic în locații.

„Colaborarea cu ROeID reprezintă un pas important în digitalizarea serviciilor noastre. Dorim să oferim jucătorilor o experiență online cât mai ușoară și sigură, iar autentificarea prin ROeID va facilita acest lucru”, a declarat Ionuț Valeriu Andrei, Director General Loteria Română.

Până acum, jucătorii trebuiau să efectueze anumite operațiuni prin vizite la agențiile Loteriei. Odată autentificați în cont prin ROeID, aceștia vor putea să își gestioneze activitatea direct din platforma online, având acces la toate funcționalitățile acesteia.

Loteria Română continuă strategia de îmbunătățire constantă a serviciilor și extindere a opțiunilor pentru jucătorii săi, în linie cu tendințele actuale de digitalizare.

Disclaimer: joacă responsabil!

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Sari la conținut