Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării are deosebita onoare de a vă invita să luați parte la dezbaterea publică privind proiectul de Ordonanță de Urgență a Guvernului privind unele măsuri pentru sistemul de guvernanță al Cloud-ului Guvernamental

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării are deosebita onoare de a vă invita să luați parte la dezbaterea publică privind proiectul de Ordonanță de Urgență a Guvernului privind unele măsuri pentru sistemul de guvernanță al Cloud-ului Guvernamental precum si pentru stabilirea cadrului legal de organizare și funcționare a infrastructurilor informatice și a serviciilor de tip cloud în procesul de transformare digitală.

 

Dezbaterea publică este organizată în data de 20.06.2022 începând cu ora 16.00. Durata dezbaterii publice este de maximum 4 ore.

 

Locul desfășurării dezbaterii este Amfiteatrul Institutului Național de Statistică, situat pe Bulevardul Libertății 16, București.

  

Proiectul de OUG este postat în formă actualizată în urma propunerilor formulate de societatea civilă în procedura de consultare publică.

OUG Cloud

Nota de fundamentare

Output Report- Options for the Cloud

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Sari la conținut