Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Nou record pentru Ghișeul.ro: 900.000 de utilizatori s-au înscris în platforma administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României

Ghișeul.ro a înregistrat cel de-al 900.000-lea utilizator, o persoană fizică din Sectorul 3 al Municipiului București. De la începutul anului, peste 130.000 de utilizatori s-au înscris pe www.ghiseul.ro – o medie constantă de aproape 3000 în fiecare zi.

De asemenea, începând de la 1 ianuarie, prin intermediul platformei s-au făcut peste 489.000 de tranzacții, în valoare de peste 153.000.000 lei.

În doar 5 săptămâni, numărul utilizatorilor a crescut cu 100.000. Tot mai mulți români au descoperit că Ghișeul.ro este simplu de utilizat, rapid și sigur. Mai avem foarte puțin timp până la recordul absolut pentru administrația publică: un serviciu public va trece de 1 milion de utilizatori! Sunt convins că vom ajunge acolo înainte de 31 martie, data până la care se aplică reducerea de 10% la plata anuală integrală a impozitului pe clădiri, terenuri și mijloace de transport pentru persoanele fizice. Creșterea exponențială a platformei de plăți online este un rezultat firesc al extinderii serviciilor publice, al înrolării de noi instituții publice și al suplimentării tipurilor de plăți, upgrade-uri pe care le-am realizat anul trecut. Utilizatorii pot achita online peste 300 de servicii publice centrale și locale, toate cu zero comision”, a declarat Octavian Oprea, președintele interimar al Autorității pentru Digitalizarea României.

Ghișeul.ro este o platformă administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținută de APERO – Asociația pentru Plăți Electronice din România. 

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Sari la conținut