Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Peste 1.000.000 de tranzacții online au fost procesate de Ghișeul.ro în acest an

Autoritatea pentru Digitalizarea României a depășit primul milestone important al acestui an – platforma Ghișeul.ro a procesat deja 1.036.394 de tranzacții, în valoare de peste 350 de milioane de lei.

Luna trecută, în februarie 2022, platforma oficială de plăți online a statului român www.ghișeul.ro a înregistrat creșteri de 40% față de februarie 2021 atât la numărul de tranzacții, cât și la sumele colectate – peste 385.000 de tranzacții și peste 135 milioane de lei colectați în doar 28 de zile.

Reamintim că doar în luna ianuarie a acestui an, Ghișeul.ro a înregistrat peste 100.000 de noi utilizatori.

În total, platforma a înregistrat aproape 5 milioane de tranzacții online, în valoare de peste 2,5 miliarde de lei.

Ghiseul.ro este accesibil non-stop online și nu percepe niciun fel de comision pentru niciuna din cele 350 de tipuri de plăți disponibile. Crearea unui cont nou durează doar 5 minute, iar platforma respectă cele mai înalte standarde de securitate.

Utilizatorii – persoane fizice și juridice – pot face plăți către peste 1000 de instituții publice, printre care autorități publice locale și centrale, inspectorate, biblioteci, dar și furnizori de utilități.

Ghișeul.ro este o platformă administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținută de APERO – Asociația pentru Plăți Electronice din România. 

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Sari la conținut