Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Peste 100.000 de noi utilizatori și-au făcut cont în Ghișeul.ro în ianuarie 2022

În intervalul 1-31 ianuarie 2022, 104.437 noi utilizatori s-au înregistrat pe www.ghiseul.ro, o medie de 3.300 de conturi noi în fiecare zi. De asemenea, în același interval, cei peste 1.245.000 de utilizatori ai platformei au făcut 510.000 de tranzacții, în valoare de peste 170 de milioane de lei. Trazacțiile și sumele colectate sunt cu 10% mai mari față de cifrele înregistrate în luna ianuarie a anului 2021.

Creșterea exponențială a numărului de utilizatori și a tranzacțiilor la început de an este recurentă în activitatea platformei Ghișeul.ro. Un factor important îl reprezintă reducerea de 10% acordată la plata anuală integrală a impozitului pe clădiri, terenuri și mijloace de transport pentru persoanele fizice, valabilă până la 31 martie 2022.

Chiar dacă o parte dintre cetățeni preferă să achite taxele și impozitele imediat cum reducerea este disponibilă la ghișeele fizice ale instituțiilor publice, stând la cozi, tot mai mulți români aleg să folosească platforma Ghișeul.ro, unde pot să scape de griji din confortul casei, fără cozi sau programări.

Ghiseul.ro este accesibil non-stop online și nu percepe niciun fel de comision pentru niciuna din cele 350 de tipuri de plăți disponibile. Crearea unui cont nou durează doar 5 minute, iar platforma Ghișeul.ro respectă cele mai înalte standarde de securitate.

În 2022, cetățenii pot face plăți către peste 1000 de instituții publice, printre care autorități publice locale și centrale, inspectorate, biblioteci, dar și furnizori de utilități.

Ghișeul.ro este o platformă administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținută de APERO – Asociația pentru Plăți Electronice din România. 

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  ZIPPER SERVICES SRL.,

Citeste mai mult »
DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  Ebm-Papst Automovie &

Citeste mai mult »
Sari la conținut