Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Rezultatele evaluării la nivel european a centrelor de inovare digitală din România

Procesul de creare a unei rețele europene de centre de inovare de digitală, obiectiv stabilit  în cadrul Programului Europa Digitală, a avansat prin finalizarea evaluării aplicațiilor depuse în urma lăsării primului apel. 

Comisia Europeană a comunicat administrațiilor naționale rezultatele evaluării realizate la nivel european, prezentând lista candidaților care urmează să primească finanțare din fondurile alocate prin Programul Europa Digitală.

Astfel, Centrele de inovare digitală selectate să reprezinte România în rețeaua europeană sunt:

  • DIH4Society – regiunea Nord-Vest
  • TDIH – regiunea Nord-Vest
  • FIT EDIH – regiunea Centru
  • WeH – regiunea Sud-Muntenia
  • CiTyInnoHub – regiunea Sud-Est
  • eDIH-DIZ – regiunea Nord-Est
  • DIGIVEST – regiunea Vest

Din numărul total de aplicații, doar 3 candidați (RoCyberSecHub – nivel național, Ro TechNation EDIH -regiunea București-Ilfov, EDIH4OL – regiunea Sud-Vest Oltenia) au fost evaluați sub pragul necesar pentru a deveni membri ai rețelei EDIH. În acest context, cele 3 DIH-uri vor avea o nouă oportunitate pentru a obține finanțarea europeană cu ocazia lansării unui nou apel.

Orice actualizare a listei de DIH-uri selectate pentru a face parte din rețeaua europeană va fi comunicată și pe site-ul Autorității pentru Digitalizarea României. 

Rezultatele evaluării

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Sari la conținut