Toate sistemele sunt funcționale.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

înseamnă trecerea paradigmă la o nouă Digitalizarea României Mai mult numai împreună Putem reuși Mai mult online de calitate Servicii publice Mai mult

este o instituție creată în 2020 pentru a realiza obiectivele ambițioase ale Guvernului României în sfera

Digitalizarea este un tip de proces care, odată inițiat, nu mai poate fi oprit niciodată. - tehnologică, informațională și socială.

Instituțiile publice sunt doar una dintre componentele fundamentale ale procesului de transformare digitală. Mediul privat, mediul asociativ, comunitățile locale și întreaga societate sunt, în aceeași măsură, părți esențiale ale acestui proces. - o națiune care lucrează, solidar, pentru a-și îndeplini obiectivele.

ADR încurajează instituțiile publice, dar și pe cele din mediul privat, să treacă la următorul nivel în asigurarea unor servicii rapide, sigure și eficiente. Suntem hotărâți să îndeplinim misiunea pe care ne-am asumat-o. Prin succesele noastre, vom reuși să îi convingem pe cetățenii României că

Vom construi și eficientiza procese, le vom standardiza, ne vom implica în elaborarea unor legi corecte și clare, vom pentru a rezolva probleme concrete, punctuale.

Vom înlocui cozile de la ghișee cu

Nu crezi că e posibil?

Spune-ne

#DigitalizămRomânia

ADR este o instituție creată în 2020 pentru a realiza obiectivele ambițioase ale Guvernului României în sfera transformării digitale a societății românești.
 
Digitalizarea este un tip de proces care, odată inițiat, nu mai poate fi oprit niciodată. De aceea, digitalizarea României înseamnă trecerea la o nouă paradigmă – tehnologică, informațională și socială.
 
Instituțiile publice sunt doar una dintre componentele fundamentale ale procesului de transformare digitală. Mediul privat, mediul asociativ, comunitățile locale și întreaga societate sunt, în aceeași măsură, părți esențiale ale acestui proces. Putem reuși numai împreună – o națiune care lucrează, solidar, pentru a-și îndeplini obiectivele.
 
ADR încurajează instituțiile publice, dar și pe cele din mediul privat, să treacă la următorul nivel în asigurarea unor servicii rapide, sigure și eficiente.

Suntem hotărâți să îndeplinim misiunea pe care ne-am asumat-o.
Prin succesele noastre, vom reuși să îi convingem pe cetățenii României că transformarea digitală le poate schimba viața, în cel mai bogat sens al cuvântului.

Vom construi și eficientiza procese, le vom standardiza, ne vom implica în elaborarea unor legi corecte și clare, vom acorda asistență administrațiilor publice centrale și locale pentru a rezolva probleme concrete, punctuale.
 
Vom înlocui cozile de la ghișee cu servicii publice online de calitate.
 
Nu crezi că e posibil?
 
Spune-ne cum vezi tu digitalizarea României.
 
#DigitalizămRomânia
 

Ce ne propunem

Sari la conținut