Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Anunț privind procesul de consultare a pieței cu operatorii economici interesați de prestarea de servicii de consultanță pentru procesul de selecție a instituțiilor publice centrale în vederea configurării și implementării de soluții tehnologice de automatizare/robotizare a proceselor de lucru(RPA)

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) anunță lansarea unui proces de consultare a pieței în legătură cu procedura de achiziție „Servicii de consultanță pentru procesul de selecție a instituțiilor publice centrale în vederea configurării și implementării de soluții tehnologice de automatizare/robotizare a proceselor de lucru (RPA)” din cadrul proiectului „Automatizarea proceselor de lucru în administrația publică”.

Procesul de consultare a pieței va consta în 2 faze principale:

1) Operatorii economici completează chestionarul și îl transmit  către ADR. 

2) ADR va centraliza opiniile, sugestiile sau recomandările primite în cadrul consultării într-un raport de consultare a pieței.

Operatorii economici interesați sunt invitați să răspundă la această consultare a pieței completând chestionarul. Răspunsurile pot fi consemnate direct în documentul editabil al chestionarului disponibil în SEAP și pe site-ul ADR în secțiunea disponibilă la adresa: https://www.adr.gov.ro/, în secțiunea „Noutăți” și vor fi trimise în format Word la adresa achizitii@adr.gov.ro până cel mai târziu la data de 23 februarie 2024, ora 23:30 (ora României).

Raportul de consultare a pieței se va publica cel mai târziu la data de 07.03.2024, ora 19:00.

Autoritatea pentru Digitalizarea României a demarat în data de 30.05.2023 implementarea proiectului „Automatizarea proceselor de lucru în administrația publică” finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență” aferent Investiției 18 „Transformarea digitală și adoptarea tehnologiei de automatizare a proceselor de lucru în administrația publică”, componenta C7 – Transformare digitală.

Obiectivul general al proiectului:

Obiectivul acestei investiții este sprijinirea transformării digitale, creșterea productivității și rezilienței și reducerea erorilor și a timpului de prelucrare a cererilor (cetățenilor) adresate autorităților publice, prin adoptarea de soluții de automatizare a proceselor de lucru robotice – RPA (automatizarea sarcinilor laborioase, repetitive și bazate pe norme).

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Analiza fluxurilor de lucru existente în instituțiile publice și propunerea de soluții tehnologice RPA adecvate;

2. Lansarea cererii pentru instituțiile interesate să beneficieze de soluții RPA;

3. Implementarea de soluții de sprijinire a automatizării proceselor de lucru robotice și a inteligenței artificiale pentru 18 instituții publice din administrația centrală.

ADR intenționează să cerceteze capacitățile pieței de a răspunde necesităților privind implementarea cerințelor caietului de sarcini (anexa nr. 1 din Pachetul pentru consultarea de piață), coroborate cu prevederile

1.         GHIDULUI SOLICITANTULUI – Condiții specifice de accesare a fondurilor aferent apelului de proiecte cu titlul Transformarea digitală și adoptarea tehnologiei de automatizare a proceselor de lucru în administrația publică, Componenta 7 Transformarea digitală, Investiția I18. Transformarea digitală și adoptarea tehnologiei de automatizare a proceselor de lucru în administrația publică, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) (anexa nr. 2 din Pachetul pentru consultarea de piață);

2.         Ordinului nr. 21400/24.11.2023 privind modificarea OMCID nr. 20381/22.03.2023 pentru aprobarea Ghidului Solicitantului privind „Transformarea digitală și adoptarea tehnologiei de automatizare a proceselor de lucru în administrația publică”, din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Pilonul II, componenta C7 – Transformare digitală, Investiția I18 „Transformarea digitala și adoptarea tehnologiei de automatizare a proceselor de lucru în administrația publică ” (anexa nr. 2 din Pachetul pentru consultarea de piață);

3.         Metodologiei de identificare, informare și selectare instituții publice, Anexă la Decizia Președintelui ADR nr. 386 din 11.05.2023 (anexa nr. 3 din Pachetul pentru consultarea de piață);

4.         din extrasul din cererea de finanțare care vizează această procedură de achiziții (anexa nr. 4 din Pachetul pentru consultarea de piață)

și

5.         din extrasul din graficul activităților proiectului actualizat (anexa nr. 5 din Pachetul pentru consultarea de piață),

cu scopul de a îmbunătăți prevederile caietului de sarcini și de a asigura implementarea acestora în termen de maxim 15 luni.

Documentația completă de consultare a pieței este disponibilă în SEAP www.e-licitatie.ro, sub anunțul de consultare publică nr. MC1027572/30.01.2024, AICI. Anunțul de consultare publică a fost transmis spre publicare și în TED și va fi public începând cu data de 02 februarie 2024.

Compartimentul Comunicare Publică

Autoritatea pentru Digitalizarea RomânieiDe consultat:

Document privind procesul de consultare a pieței cu operatorii economici interesați de prestarea de servicii de consultanță pentru procesul de selecție a instituțiilor publice centrale în vederea configurării și implementării de soluții tehnologice de automatizare/robotizare a proceselor de lucru (RPA)

CAIET DE SARCINI pentru achiziția de Servicii de consultanță pentru procesul de selecție a instituțiilor publice centrale în vederea configurării și implementării de soluții tehnologice de automatizare/robotizare a proceselor de lucru (RPA)


Începând cu acest moment, puteți face clic pe 2024/S 024-070075 pentru a vizualiza anunțul publicat în TED (Tenders Electronic Daily).

ADR anunță prelungirea procesului de consultare a pieței, conform anunțului de consultare publică nr. MC1027802/13.02.2024AICI

Răspunsurile pot fi consemnate direct în documentul editabil al chestionarului disponibil în SEAP și pe site-ul ADR în secțiunea disponibilă la adresa: https://www.adr.gov.ro/, în secțiunea „Noutăți” și vor fi trimise în format Word la adresa achizitii@adr.gov.ro până cel mai târziu la data de 23 februarie 2024, ora 23:30 (ora României)

Începând cu acest moment, puteți face clic pe 100420-2024 pentru a vizualiza anunțul de prelungire publicat în TED (Tenders Electronic Daily).

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  ZIPPER SERVICES SRL.,

Citeste mai mult »
DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  Ebm-Papst Automovie &

Citeste mai mult »
Sari la conținut