Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță lansarea procedurii de selecție a partenerilor în cadrul proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) anunță lansarea procedurii de selecție a partenerilor în cadrul proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 „Transformare digitală”, Operațiunea D. „Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului”, Investiția I19, începând de marți, 9 mai, ora 09:00, pe platforma https://competente.e-guvernare.ro.

Obiectivul general al proiectului este de a sprijini transformarea digitală a minimum de 2000 de întreprinderi mici și mijlocii (IMM), prin consolidarea competențelor digitale ale angajaților acestora și specializarea forței de muncă în tehnologii emergente. Angajații IMM-urilor își vor putea îmbunătăți nivelul de cunoștințe și competențe prin participarea la programele de formare în nouă domenii tehnice emergente: Internet of things, Big data, Cloud technologies, Învățarea automată, Inteligența artificială, Automatizarea proceselor robotice, Blockchain, Cyber-Physical Systems, Additive manufacturing.

Procedura de selecție este competitivă, transparentă, nediscriminatorie și necondiționată și vizează partenerii care vor realiza, în cadrul unei platforme informatice pusă la dispoziție de către ADR, formarea și evaluarea competențelor profesionale ale angajaților din IMM-uri, în cele nouă domenii tehnice emergente.

Ca urmare a acestei proceduri, ADR va selecta parteneri care vor pune la dispoziție curriculum-ul și programele de formare ce pot răspunde cel mai bine nevoilor de îmbunătățire a nivelului de cunoștințe, competențe și aptitudini ale angajaților din IMM-urile care solicită acest sprijin în domeniile enumerate mai sus.

Etapele procedurii de selecție și lista documentelor necesare pot fi consultate în anunțul oficial, la adresa: https://www.adr.gov.ro/autoritatea-pentru-digitalizarea-romaniei-lanseaza-procedura-de-selectie-a-partenerilor-in-cadrul-proiectului-competente-in-tehnologii-avansate-pentru-imm-uri/

Calendarul procedurii de selecție a partenerilor este:

  1. dată lansare: 9.05.2023, ora 09:00
  2. dată finalizare: 21.06.2023, ora 17:00

Pentru detalii suplimentare referitoare la procedura de selecție, adresa de contact a echipei de proiect este: secretariat.competente@adr.gov.ro.

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  ZIPPER SERVICES SRL.,

Citeste mai mult »
DTD

Anunţ de selecţie a auditorilor

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă lansarea procedurii  de selecţie a auditorilor pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de autorizare a centrului de date aparţinând  Ebm-Papst Automovie &

Citeste mai mult »
Sari la conținut