Toate sistemele sunt funcționale.

Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Toate sistemele sunt funcționale.

Pentru o navigare în condiții optime pe acest site recomandăm utilizarea unui browser web actual, dumneavoastră utilizati Internet Explorer care nu suportă elementele moderne utilizate în construția acestui site. Recomandăm: Chrome, Firefox, Microsoft Edge

Peste 2000 de IMM-uri vor beneficia de cursuri de formare a competențelor digitale

📢#ADR anunță lansarea apelului pentru finanțarea din #PNRR a Operațiunii D: Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului, program care va facilita angajaților din peste 2000 de #IMM-uri dezvoltarea de competențe digitale, în funcție de nivelul lor de pregătire și de necesitate.

👩‍💻👨🏻‍💻Angajații vor putea învăța și folosi, grație acestui program, tehnologii de tipul Internet of Things #IoT, #CloudComputing, inteligența artificială #AI, #blockchain, machine learning #ML sau #BigData. Aceste tehnologii ale viitorului vor contribui decisiv la transformarea digitală a statului roman în următorii ani.🤝Autoritatea pentru Digitalizarea României este coordonatorul acestui program de dezvoltare a competențelor digitale în mediul privat, iar finanțarea este asigurată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – România prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale (#OIPSI).

Programul va fi completat de un proiect similar, adresat instituțiilor publice, ale cărui rezultate vor avea în vedere consolidarea competențelor digitale pentru peste 30.000 de funcționari publici.

🚀Dezvoltarea competentelor digitale este esențială pentru tranziția la România 2.0 – o Românie digitală și eficientă, în care profesioniștii din mediul privat și din sectorul public își pot îmbunătăți productivitatea cu ajutorul tehnologiilor și instrumentelor de lucru inovative.

🫰🏼Bugetul total al investiției este de 36.000.000 euro.

🔗Toate informațiile necesare sunt disponibile aici: https://oipsi.gov.ro/anunt-privind-lansarea-apelului-pnrr-aferent-operatiunii-d-competente-digitale-capital-uman-si-utilizarea-internetului/

Distribuie:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
Print

Postări Asemănatoare

Sari la conținut